воскресенье, 19 июля 2015 г.

У жінки вибухнули сідниці під час занять у спортзалі (фото)



Клініку, де жінці робили операцію зі збільшення сідниць, перевіряють слідчі органи...



27-річна мешканка Бостона Серена Біфорд перебуває в комі після того, як імплантати в її сідницях вибухнули під час присідань, які вона робила в спортивному залі.

Всемирная кредитная сеть. Заработок на кредитовании
Очевидці розповідають, що під час виконання вправ пролунав гучний хлопок і досить великий зад дівчини просто зник. Через кілька секунд після цього Серена почала голосно кричати від болю.

Лікарі клініки, в якій перебуває потерпіла, повідомили, що в результаті вибуху імплантатів дівчина отримала серйозні пошкодження товстої кишки.
Як розповіла журналістам сестра постраждалої, Серена Біфорд у березні місяці цього року зробила операцію зі збільшення сідниць. У результаті обсяг стегон дівчини склав 64 дюйма або 160 сантиметрів.

Патріотичний одяг. Україна понад усе
Слідчі вже зайнялися цією клінікою і з'ясували, що у медичного закладу відсутня ліцензія для виконання таких операцій.
Нагадаємо, що в квітні місяці стався аналогічний випадок, коли груди венесуельської співачки та моделі Діос Каналес вибухнули внаслідок того, що Діос зірвалася з жердини під час тренування.

Технология Ванна в ванне. Наливная ванна. Эмалировка и реставрация ванн, ремонт ванной, лучшая цена и гарантия по восстановлению эмали.

Комментариев нет:

Отправить комментарий